|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Uye No:184
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Konuyu yanlış yere açmış olabilir kusura bakmayın.
[Linki Sadece Kayitli Uyeler Gorebilir. Kayit olmak icin lutfen tiklayin...] isimli sitede 101 isimli okey oyunu hakkında bir sorunum var. çalıştığım kurumda bu oyunun oynanması istenmiyor. Oyunu engelemek için: url block kısmına sitenin adresini ve ip adresini ekledim. Content block kısmına da ekledim fakat oyun yinede açılıyor ve servere bağlanıp oyunu açıyor. Portları kapatmak gerekiyor sanırım. oyunun hangi portları kullandığını bilmiyorum ama bazı salonları ftp, telnet, mail ve https portlarını kullanıyormuş. Şimdi portları firewall menüsünün alt menüsünden service kısmından ekleyebiliyoruz fakat bu serviceleri firewall>policy kısmına nasıl ekliyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim bu oyun çok sorun çıkarmaya başladı. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Üye
![]() |
Eğer oyunun hizmet verdiği server ın ip adresi sabit ve belirli ise:
source:any dest: (ip adresi) service:any der ve deny dersen o ip ye doğru tüm istekler durdurulur. Oyunun client ksımını sanırım makinaya yüklemek gerekiyor. Zaten kullanıcılar makinalarına yazılım yükleme yetkilerine sahipse işinde kolay sayılmaz.Bugün 101 yarın 102 olur buda böyle gider. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() |
Bu oyun 80 Portunu kullanmakta ve oyunun çalışması için bir script gerekmekte. Detaylı bi inceleme yaptıktan sonra buraya neticeyi yazacağız.
|
|
|
#4 |
![]() |
Sanırım bu oyun baya karmaşık. ip adresini block ettim. Sunucusunun ip adresini block ettim. Birkaç portu block ettim ama hala aynı kullanıcı adı şifre yazmadan misafir salonunu çok rahat açıyor.
Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() |
Biraz çalışma imkanımız oldu. 2358 nolu portu kapatınca bağlanmıyor client programı.
Ama denemek lazım, bu port değişken olabilir.
|
|
|
#6 |
![]() |
Çok teşekkür ederim era
Denedim engelledi. ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. çok sağolun. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Uye No:315
![]() |
Merhaba arkadaşlar,
Forti100a kullanıyoruz, normalde tüm int. kapalı (blocklu) ama 101-34 okey oyunları oynanabiliyor... Forticlient yüklü değil ve kullanmıyoruz. Sanırım bu konu daha önce de dile getirilmiş. 2358 porttan bahs edilmiş. acaba portu bunu nerden kapatıyoruz? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() |
Önce internet engelli demişsiniz ama url kapalı olup portlar açık kalmış olma ihtimali ne?
Diğer bir konu eğer ki gerekli yerlerin resimlerini alıp bize yollayın veya fortinet conf. alıp bize yollarsanız kontrol etmemiz daha kolay olur
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Uye No:315
![]() |
Öncelikle ilginiz için çok teşekürler ercan abi, daha önce bu konu işlenmişti. 101 okey oyunu var. İnt engelli olmasına rağmen yine de bu oyun açılabilip oynanabiliyor.... forti client yüklü değil.
[Linki Sadece Kayitli Uyeler Gorebilir. Kayit olmak icin lutfen tiklayin...] yukarıdaki linkte 2358 nolu porttan bahs edilmis. işte bu portu forti 100a da nerden kapatacağımı bilmiyorum. bu konuda yardımcı olursanız sevinrim. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() ![]() |
İşin aslı port kapatmayı biraz kurcaladım çözemedim , Biri yol olarak anlatırsa güzel olacak. Acaba halen aynı portumu kullanıyor oda önemli.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|