|
|
#11 |
![]() ![]() |
Halen merak içindeyiz
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Operator
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Uye No:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Arkadaşlar evvela Frewall/service/costum dan aşağıdaki gibi portu tanımlıyoruz.
[Linki Sadece Kayitli Uyeler Gorebilir. Kayit olmak icin lutfen tiklayin...] ikinci adımda bu portu nerden nereye doğru engelleyeceksek Frewall/policy den kural oluşturacağız. Policy de Service olarak tanımladığmız portu Action ise DENY seçip kaydediyoruz. [Linki Sadece Kayitli Uyeler Gorebilir. Kayit olmak icin lutfen tiklayin...] Konu shirpenche tarafından (12-11-2007 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() ![]() |
Aslında bende buraya kadar gelmiştim fakat şurada tereddüt ettim şimdi services hakkarim portunu deny yapıyoruz peki diğer servisleri kullanabileceklermi? Çünkü sadece hakkarim portunu kullanmamalarını istiyoruz diğer türlü girmesini istediğimiz siteler var .
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Operator
![]() |
Elbette kullanabilir bu kural sadece yeni tanımladığımız port için geçerli
Konu shirpenche tarafından (16-11-2007 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() ![]() |
Dediğiniz gibi yapıyorum hangi ip adresleri o portta erişmiyecek onuda seçiyorum actionu deny yapınca Profil belirtemiyorum yani sadece o port a erişimi kapatmış oluyor buna bir profil veremiyoruz maalesef ne yapmalı bu konuda..
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Uye No:632
![]() |
Neden profil vermek istiyorsunuz. DENY yapınca trafiği kesmiş oluyorsunuz zaten. Mantıken DENY verilen kurallarda profil verilmiyor.
Mümkünse grafik ekleyebilirmisiniz. Tam olarak ne yapmak istediğinizi anlayamadım. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() ![]() |
Yapmak istediğim şu şimdi 5 tane profilim var bu profillerde belli kısıtlamalar yapılmış işte msn açsın , nete girsin girmesin , şu tür sitelere girmesin gibi ayrı ayrı profiller var hepsine farklı ip adresleri tanıttık bunların 2 tanesi sürekli hakkarim den oyun oynuyorlar benim istedigim bu 2 tane ip adresi sadece
gov.tr li ve bir kaç siteye girsin diğer türlü hiçbirşey kullanamzsın hakkarimin okey programını bile.. şimdi ben burada sadece bu 2 ip adresine portu kapatırsam diğer türlü sitelere girecekler o yüzden profile ihtiyac duyuyorum anlatabildim umarım. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() ![]() |
Evet fikri olan ?
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() |
2558 TCP
2558 UDP Bu 2 portun kapatılması gerekiyor, Son tespitimiz bu yönde.
|
|
|
#20 |
|
Operator
![]() |
hakkarim.net ' teki oyunlardaki portlar değişken.
Aşağıdaki uygulamaları yaparsanız kullanıcılar çıkamayacaktır. 1-Port Tanımlama: Firewall/Services/Custom dan portları tanımlıyoruz. [Linki Sadece Kayitli Uyeler Gorebilir. Kayit olmak icin lutfen tiklayin...] 2-Policy Oluşturma: Firewall/Policy den bir kural oluşturuyoruz ve bu kuralı en üste taşıyoruz. [Linki Sadece Kayitli Uyeler Gorebilir. Kayit olmak icin lutfen tiklayin...] |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|