|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Uye No:1126
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
merhabalar aranıza yeni katıldım bilgisayarım da çook sorun var
![]() avast kullanıyordum fakat birileri bana aynı anda farklı virüs programı dene dedi bende kaspersky ekledim bu sefer de avast çalışmasını durdurdu kaspersky kaldırdım galiba ama hala çalışıyo gözüküyo onu kaldırcam bide geri yükleme yapıyım dedim ama geri yüklenemiyor diyo neden olabiliiir |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Kesinlikle aynı anda 1 den fazla anti virüs programı kullanmayın, bilgisayarınız için de bence daha uzman bir yardım alın.
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Uye No:1126
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
tşk ler ercan yalnız bi kaç şey daha sorcam bilgisayardan program ekle kaldırdan kaspersky kaldırdım fakat bilgisayarı açtığımda avast uyarı veriyo hala kasperskydan dolayı çalışamaz diye
2) netmeeting diye bi dosya var bilgisayarımda one acaba 3) avast tan açılışta bellek taraması yaptırsam nolur yani her açışta bellek taraması yapmanın zararı olur mu acaba yoksa direk formata mı gitmeliyim ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Netmeeting Microsoft'un web üzerinde toplantı yapmak için hazırladığı bir sitem ve Windows içerisinde standard olarak gelmekte. Eğer sisteminizden şüphe ediyorsanız en temizi formatlamaktır.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|