|
|
#1 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Uye No:2525
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Merhaba arkadaslar ibm xseries 335 server aldim ikinci el ne yaptimsa cd romu gosteremiyorum ibm sitesinden server guide indirdim yazdirdim cd ye fakat yinede start veremiyorum. 98 acilis disketiyle deniyorum a surucusune dusuyor fakat cd roma gecemiyor. sizce arkadaslar sorun nedir bana yardimci olursaniz cok memnun olurum... 2003 server kurucam. Birde usb cd rw aldim onu boot gosterebilirmiyim? Tesekkur ederim.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Kendi üzerindeki CD sürücüsünü görmüyorsa arızalı olabilir. Onu söküp yerine herhangi bir IDE CD sürücü takıp deneyebilirsiniz. USB aygıtı denemeden birşey söylemek zor.
|
|
|
#3 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Uye No:2525
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Hocam ben sorunu cozdum. Nasil cozdugumude anlatmak isterim belki arkadaslarimda bu sorunla bogusmak zorunda kaliyordur. ibm xserisi serverlar acilista bioslari otomotik olarak tum suruculeri boot ediyor. bir usb cd rom takip kurulumu oradan hallettim. sasirdigim olay ise serverin kendi cd romu arizali degil. Sonunda sorunumu hallettim. Emeginize tesekkur ederim. bu site gercekten cok harika...
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|