Netcom Destek Forum  
Kaynet Internet Hizmetleri Biliyormusun?net Online Yarışma Portalı IBM Premier Partner Lenovo Business Partner Fortinet Gold Partner Microsoft Certified Partner Global İletişim CISCO Arvento Araç Takip Sistemleri Kaspersky Anti Virus VMware Sanallaştırma

Geri git   Netcom Destek Forum > HİZMETLERİMİZ > WEB HİZMETLERİ

Seçenekler
Eski 12-07-2007   #1
selim61

selim61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uye No:267
Tecrübe Puanı: 0 selim61 is on a distinguished road
Standart Hostingte directory index sorunu

Dizindeki index.php yi otomatik olarak ana index olarak görmüyor hatta ve hatta php dosyasının bulunamadığını iddaa ediyor;
[Linki Sadece Kayitli Uyeler Gorebilir. Kayit olmak icin lutfen tiklayin...]
Alıntı:
The page cannot be found
izinlerle ilgili bir probleminiz var sanırım yada IIS de ters giden birşeyler var.
Müşterim 1,5 aydır sizin keyfinizi bekliyor, ömrüm internette geçti bu kadar ilgisizlik hiçbir firmada görmedim.1,5 ayda 20 kere arandınız her seferinde sorun anlatıldı.
5 günde teslim edeceğim siteyi sayenizde 45 günde teslim ediyorum.Bu iş canımı iyice sıkmaya başladı.Çözüm üretemiyorsanız fmsmakina.com, fmsmakina.com.tr ,fmsmakina.net.tr nin domain panellerinin müşterime fax ile iletiniz.
selim61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 12-07-2007   #2
Ercan Sahin
Administrator

Ercan Sahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uye No:1
Tecrübe Puanı: 10 Ercan Sahin is on a distinguished road
Ercan Sahin - MSN üzeri Mesaj gönder
Unhappy

Dizindeki index.php yi otomatik olarak ana index olarak görmüyor hatta ve hatta php dosyasının bulunamadığını iddaa ediyor;
[Linki Sadece Kayitli Uyeler Gorebilir. Kayit olmak icin lutfen tiklayin...]
izinlerle ilgili bir probleminiz var sanırım yada IIS de ters giden birşeyler var.

Bize attığınız index dosyasını söyleyeceksiniz ki bizde onu varsayılan yapacağız.
Ki bahsettiğiniz server Linux server değil Windows Server.

Müşterim 1,5 aydır sizin keyfinizi bekliyor, ömrüm internette geçti bu kadar ilgisizlik hiçbir firmada görmedim.1,5 ayda 20 kere arandınız her seferinde sorun anlatıldı.

Bizi sizinle sadece ve sadece telefonla 2 defa konuştuk kimle 20 defa konuştuğunuzu söylerseniz o kişiye hesabını sorarız. 1,5 aylık bi süreden bahsediliyor, bizim neden haberimiz yok bu süredenbizim neden haberimiz yok?

5 günde teslim edeceğim siteyi sayenizde 45 günde teslim ediyorum.Bu iş canımı iyice sıkmaya başladı.Çözüm üretemiyorsanız fmsmakina.com, fmsmakina.com.tr ,fmsmakina.net.tr nin domain panellerinin müşterime fax ile iletiniz.

Eğer ki illa domaini transfer etmek için bahaneye ihtiyacınız varsa başka yöntemlere başvurun, Canınızın sıkıntısına biz çare bulamayız biz o işlere bakmıyoruz.

-----------------------------------
En iyi dost sana hatalarını söyleyen dosttur.
Ercan Sahin isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 12-07-2007   #3
selim61

TEL : 0.352 322 17 17 (3 HAT) FAKS : 0.352 322 17 20
arayıp sorabilirsiniz kaç kere irtibata geçildi bizimle diyerek, ve ne kadar zamandır sorun yaşıyorsunuz diye sorarsanız gerçeği görürsünüz.2 kere dün konuştum ben.
Amacım domaini transfer etmek felanda deil, açılması için en hızlı yöntemi yapıcam ns ları kendi makineme yönlendiricem.durup dururken niye domaini transfer edeyim?
Win ile linux makine arasındakileri biliyorum ama sanırım siz bilmiyorsunuz ki arada karıştırdınız.
Alıntı:
phpMyAdmin 2.5.0-rc1 'e HOŞGELDİNİZ....

Hatalı kullanıcı/parola. Erişim engellendi.
boş konuşmaktansa işinize bakın,phpmyadmin kurulumunuda ögrendiniz sanırım, site hala çalışmıyor.

Konu selim61 tarafından (12-07-2007 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir..
Eski 12-07-2007   #4
Ercan Sahin
Administrator

Ercan Sahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uye No:1
Tecrübe Puanı: 10 Ercan Sahin is on a distinguished road
Ercan Sahin - MSN üzeri Mesaj gönder

boş konuşmaktansa işinize bakın,phpmyadmin kurulumunuda ögrendiniz sanırım, site hala çalışmıyor

Sitenizi Windows server dan Linux servera taşıdım. Bana e-posta yollarsanız size FTP bilgilerini yollayayım.

-----------------------------------
En iyi dost sana hatalarını söyleyen dosttur.
Ercan Sahin isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 12-07-2007   #5
selim61

selim61 [at] gmail.com

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler