|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Uye No:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Bu anket Türkiye genelinde bilişim sektörünce hazırlanmış olup
yaklaşık 13.175.658 kişi tarafından oylanarak tespit edilmiştir. İşte karşımıza çıkan sonuçlar Bakalım siz hangisini kullanıyorsunuz ve antivirüs programınız ne kadar etkili buyurun inceleyin ... 1.NOD32 Anti-Virus - 99.96% 2.Kaspersky - 99.77% 3.McAfee VirusScan - 99.05% 4.Panda Platinum IS - 98.59% 5.F-Prot - 97,15% 6.BitDefender Prof - 95.72% 7.Norton Anti-Virus - 95.69% 8.Dr. Web - 94.91% 9.Avast! Prof - 92.66% 10.Trend Micro Internet Security - 90.66% Konu Ercan Sahin tarafından (07-03-2007 Saat 15:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Büyük harf bağırmak anlamına gelir... |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() |
Açıkçası bunlara inanmıyorum çünkü nod32 ide kullandım kaspersky i de
nod32 güzel hoşta çogu virüsü silemiyor, kaspersky pc i kasıyor, bitdefender pc i çökertiyor, avast trojan silmekte iyi , norton 2007 iyi diyorlar test etmedim. ![]() Konu Ercan Sahin tarafından (10-03-2007 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.. Sebep: imla |
|
|
|
|
|
#3 |
Uye No:73
![]() |
Ben NOD32 kullanıyorum. Bir kaç gün önce kurdum. Varlığını sadece pc açılırken farkediyorum. Daha sonraki uygulamaları kullanırken hiç kendini belli etmiyor. O yüzden gayet başarılı buluyorum.
Fakat bundan önce Kaspersky kulanırken makina çok kasılıyordu bilgisayarım hemde yetersiz gibi geliyordu. Bakalım NOD32 ilerleyen günlerde sorun yaşatacakmı ![]() Konu Ercan Sahin tarafından (12-03-2007 Saat 09:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: imla |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() |
Kişisel bilgisayarlar için değil ama işyerinde kullanacaksanız ve makinayı çok yormasın derseniz Symantec Anti Virus Corporate Edition kullanmanızı öneririm.
Hem her PC kafasına göre güncelleme yapmaz (ana makina günceller, terminallerde ana makinadan günceller), hem de merkezi yönetim ile PC virus datalarını kontrol etme imkanınız vardır.
|
|
|
#5 |
![]() ![]() |
karamermer ; doğrudur nod32 başta belli ediyor sonra hiç belli etmiyor ama pekte etkili değil virüs silme konusunda belki bulmasına buluyor silmede başarısız
symantec ürünleri iyi ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Symantec Anti Virus Corporate Edition kurumsal yerler için gerçekten çok güzel çözüm tekmerkezden kontrol ve update edilmesi çok güzel bir özellik ancak benim söyle bi şüphem var spam trojen vb. koruma özelliği yok ve Outlook tarama özelliğide yok sanırım Anti Virus Corporate yanında bitane daha kullanmak gerekibilir
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ama E-Posta server koruması istenirse Enterprise Edition kullanılması lazım.
|
|
|
|
#8 |
![]() ![]() |
Radmin'i siliyor fakat silinmemesi için yapılması gereken bir kaç ayar varmış onları yaptıktan sonra silmiyor .
|
|
|
|
|
|
#9 |
Uye No:103
![]() |
Kaspersky'in makineyi biraz kastığı doğrudur, ben bir çok program denedim, ama kaspersky her yönüyle 1 numaradır diyorum.
Konu Ercan Sahin tarafından (22-03-2007 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: imla |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() |
Ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum, makinayı kasmadan koruduğu iddia edilen anti virus programından şüphe ederim.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|