|
|
#1 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Uye No:2410
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
merhaba,laptopum g530A..
masaüstünde sağ tıklıyorum kişiselleştirmeye basıyorum pencere açılır gibi oluyor ancak hemen saniyesinde kapanıyor.aynı şekilde bir kaç yerde daha yapıyor bu sorunu.birkez sistem ayarlarına geri dönüş yaptım ve 3 gün sonra aynı sorunlar tekrar etmeye başladı. yardımlarınızı bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Üye
![]() |
acaba lenovonun yüklü olan programlarından dolayımı oluyor bu.yoksa benim yüklediğim oyun veya msn tarzı programlardan dolayımı
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
![]() |
hala cevap gelmedi.ve hala aynı sorun devam ediyo..
aklıma başka birşey daha geldi.. örneğin lenovonun Lenovo ReadyComm 4.0 adlı bir programı var.bilgisayarı aldığımda bunun benzeri bazı programlar vardı zaten.bu program vlan araması yapmaya yarıyor kablosuz bağlantıları felanda buluyor.ve ben windowsun ağ paylaşım merkezine tıklıyorum açılmıyor.acaba bu programlar bir birlerini engelliyormu.yani bunun benzeri lenovonun bazı programları daha var ve windowstan aynı görevi yapan sayfalar açılmıyor. lenovonun bu programlarını silmeyi düşünüyorum ancak emin değilim.ne yapmam gerektiği hakkında yardımlarınızı bekliyorum.bilenler lütfen yardım etsin zor durumdayım.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
![]() |
sorunu tam olarak anlatamıyomuyum ya neden kimse cevap yazmıyor.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Uye No:2463
![]() |
aynı sorun bende de var birader.. bilgisayarı alalı bi hafta oldu bende bi çözüm yolu bulamadım.. eğer bi çözüm yolu bulduysan benimle de paylaş..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() |
Lenovo nuza sistem kurduktan sonra ilk olarak ethernet kartınızın driver ını yükleyip ardından "Lenovo System Update" yazılımını kurarak bütün donanımınızın driver larını internetten otomatik yükletebilirsiniz.
System Update [Linki Sadece Kayitli Uyeler Gorebilir. Kayit olmak icin lutfen tiklayin...]
|
|
|
#7 |
|
Üye
![]() |
verdiğiniz linkte açılan sayfada 2 tane System Update var.bir tanesini indirmemiz yeterli mi?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
![]() |
ben o linkten System Update i indirdim ve yükledim.daha sonra system update i başlattım.%17 ye geldiğimde içinde [Linki Sadece Kayitli Uyeler Gorebilir. Kayit olmak icin lutfen tiklayin...] linki geçen bi uyarı verdi bu sayfada birşeyler yapmamı istiyor ancak ingilizce olduğu için anlayamadım.lütfen yardım edermisiniz..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
![]() |
biz laptoplarımızı aldığımızda zaten orjinal windows ile beraber bütün driverler yüklü olmuyormu? D: de bütün dirverler yüklü görünüyor.burdan driver indirmek bizim sorunumuzu çözecekmi?
kafam iyice karıştı.lütfen bizi aydınlatırmısınız. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() |
Sistem update mevcut driver güncellemek için veya yeni kurulmuş windows üzerine yapılabilir.
Bunu önermemin sebebi driver sorununuz varsa düzelmesi yönündeydi.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|