Kaspersky Kurumsal Ürünler
http://forum.netcom.com.tr/doc/Kaspersky/KAVFARK.PNG
Kaspersky WorkSpace Security: Bu ürün sistem olarak Ağda sunucu işletim sistemi yoksa kullanılabilir veya tercih edilebilir.
* Client'lar için AntiVirüs, AntiSpyware, AntiHacker (Firewall), IDS/IPS, AntiPhishing ve AntiSpam
* Ayrıca zararlıların sistemde oluşturduğu değişiklikleri onarabilme ve geri alma imkanı.
Desteklediği sistemler: Windows 2000 Pro/XP/Vista
Kaspersky BusinessSpace Security: Bu ürün sistem olarak Ağda sunucu işletim sistemi varsa kullanılabilir veya tercih edilebilir. File Server Koruması mevcuttur.
* İş istasyonu ve Sunucular için virüs, truva atları ve solucanlara karşı muhteşem koruma.
* Client'lar için AntiVirüs, AntiSpyware, AntiHacker (Firewall), IDS/IPS, AntiPhishing ve AntiSpam
* Ayrıca zararlıların sistemde oluşturduğu değişiklikleri onarabilme ve geri alma imkanı.
Desteklediği sistemler: Windows 2000/2003/2008 Server + Windows 2000 Pro/XP/Vista
Kaspersky EnterpriseSpace Security: Bu ürün sistem olarak Ağda sunucu işletim sistemi varsa kullanılabilir veya tercih edilebilir. File Server + Mail Server Koruması mevcuttur.
* Microsoft Exchange Sendmail, Qmail ve Exim Mail sunucularını da kapsayan koruma.
* İş istasyonu ve Sunucular için virüs, truva atları ve solucanlara karşı muhteşem koruma.
Desteklediği sistemler: Windows 2000/2003/2008 Server + Windows 2000 Pro/XP/Vista
Kaspersky TotalSpace Security: Bu ürün sistem olarak Ağda sunucu işletim sistemi varsa kullanılabilir veya tercih edilebilir. File Server + Mail Server Koruması mevcuttur.
* Kurumsal kullanıcılar için bütün internet zararlılarına karşı ileri düzey koruma.
* İş istasyonları, Dosya ve mail sunucuları koruması, Mobil kullanıcı, Gateway ve AntiSpam çözümlerini Windows/Uniimages/Linux tabanlı tüm platformlarda sunan koruma.
* Microsoft Exchange Sendmail, Qmail ve Exim Mail sunucularını da kapsayan koruma.
Detaylı Bilgi İçin: http://www.kaspersky.com.tr/urunler_kurumsal.html