|
|
#1 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Uye No:2255
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
oncelıkle slm arkadaslar.formunuza yenı katıldım.bı sorum olacaktı sıze yardım edersenız sımdıden tsk ederım.
hakkarım net 101 okey adında bır okey oyunu var bu sıteden ban yıyorum her seyı deyıstırıyorum cokıelerı sılıyorum hdd serı nosunu deyıstırıyorum mac adresımı deyıstırıyorum hatta pc format bıle atıyorum ne yapptıysam faydasız olmuyor ban kalkmıyor.sızce ne yapabılırım bunun baska bır yolu caresı varmıdır yardım edersenız tsk ederım.ınanın kafayı takmıs vazıyetteyım yardım eden arkadaslarıma sonsuz sukranlar.. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Burası hakkarim net 101 sitesi değil. Çözümü kendilerinden istesen daha iyi olur.
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Uye No:2405
![]() |
Kayserili arkadaşım senin sorunun HDD ile ilgili.HDD ban yemişsin.Ama bu ban seri nosuna atılmıyor.Çözümü ise tekil kullanıcıysan eğer yani bi internet kafe sahibi falan değilsen yapman gereken eski çıkma bir harddisk bul.Eski harddiskler atılıyor pek kullanılmıyor.Kolayca bulabilirsin bi internet kafeden veya çok bilgisayar olan işyerlerinden veya internet kafecilerden 15 20 milyon falan vererek satın alabilirsin.Kendi harddiskinin yerine onu tak.Formatla.program files ve WINDOWS klasörlerini winrarla sıkıştır ve yedek al flash diskte veya kendi harddiskinde sakla.(bu tekrar ban yersen lazım olacak.)Eski harddsik üzerinden hakkarim net sitesine sorunsuz girebilirsin.Tekrar ban yemen durumunda ise eski harddiski biçimlendir.Biçimlendirmeden sonra yedek aldığın dosyaları eski harddiske kaydet.Bu sadece 3 4 dakika sürer.Ve tekrar giriş yapabilirsin.Hiç bir sorun çözümsüz değildir.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Uye No:2405
![]() |
Hakkarim net hakkında bi hile bilgisi daha veriyim hazır başlamışken.
öncelikle oyuna girip başladınız.Eğer elinizde çiftiniz varsa(1 çift olması bile yeterli) ve yandan size çift atılmışsa onuda alın çiftten açın.Sonra toplayın.Eksik çift açtığınız için ceza yiyeceksiniz.Ama üzülmeyin el döndükten sonra yerden taş alın.Elinizdeki taşlar otomatikman değişecek ve bütün taşlarınız çift olacak.Çiftten direk bitebilirsiniz.İyi hileler (sadece cift acmak içindir) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|