|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Uye No:308
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
DD Pool adlı bi bilardo oyunu var.Çok hoş bi oyun fakat bilgisayarımda oynayamıyorum.Başka pc lere kurdum ama benimkinde hep şu hatayı veriyor:GENERİC APLİCATİON ERROR nedir bu arkadaşlar lütfen yardım şimdiden sğln.ekran kartım nvidia geforce 5500.
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
kimse bilmiyor galiba
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Uye No:214
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Merhaba ,
ingilizce ama umarım işine yarar Generic Application Error... I have installed the newest version of Beyond TV and go to open it up and get this error message, which I'm sure you're familiar with... "Generic Application Error. Enable debug output for deatiled information. The D3D Application will now exit." Now I read the suggestion in the Knowlege Base, however I don't have a GeForce card, I have an imbedded video card, the card is Intel Chipset 82810E. I looked and from what I can tell there are no updates for this driver. I have also installed DirectX 9.0C (the latest version) with no luck. I know it's not a tuner problem because the TV and audio both worked fine during the setup process. Any help is greatly appreciated. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() |
Bence hatayı google da arayın, size uygun bir cevap vardır TR veya EN.
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Uye No:214
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Tekrar Merhaba,
çözüm olarak bide bunu buldum good luck ;-) You may use the Device Manager (CONTROL PANEL --> SYSTEM --> HARDWARE (tab) --> DEVICE MANAGER (button) to revert your drivers to a previous version, or you may simply install an older version of the drivers from its executable, to solve this problem. This can also happen if the graphics card or its drivers are too old to handle DirectX9; one user reported that this happened with his Voodoo3. Beyond TV will only work properly with a graphics driver which fully supports DirectX 9. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() |
Farklı versiyon ekran kartı driver yüklemeyi deneyin ve bir de directx güncelleyin.
|
|
|
#7 |
![]() |
ingilizcem yok
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Uye No:432
![]() |
DirectX 9 bunu güncellemeyi dene ayrıca donanım ekle kaldırdan ekran kartının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol et diğer tüm oyunları oynayabiliyor ve sadece bu oyunda problem çıkıyıorsa windows care programını [Linki Sadece Kayitli Uyeler Gorebilir. Kayit olmak icin lutfen tiklayin...] adresinden bul bilgisayarına yükle ve analiz et tuşuna bas bilgisayarda meydana gelen hataları gösterir go tuşuna tıkla açılan pencereden clean now tuşuna tıkla tamam tuşuna bas çıkan ekrandan ok tuşuna bas tekrar çıkan ekrandan yes tuşuna bas tüm bunlar sorunu düzeltmesse B planını uygula B planı: FORMAT
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Uye No:602
![]() |
Arkadaşlar kuzenim kendi oturumuna şifre koymuştu.Bilgisayarında birden fazla kullanıcı olduğu için ama malesef şifresini unutmuş ve ikinci kişinin tarafında sınırlı yani bilgisayar yöneticisinin tarafına karışamıyo sizce napabilir yardımınızı bekliyorum çok acilinden
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() |
ERD Commander ile kırabilirsin yada internette arat bulursun.
administrator password recovery diye ![]()
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|