|
|
#1 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Uye No:725
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
[Linki Sadece Kayitli Uyeler Gorebilir. Kayit olmak icin lutfen tiklayin...]
[Linki Sadece Kayitli Uyeler Gorebilir. Kayit olmak icin lutfen tiklayin...] Guaranteed Bandwidth ve Maximum Bandwidth değerlerini hattınıza göre kendiniz ayarlayınız. resimde ben örnek olarak 1 ile 10 verdim. [Linki Sadece Kayitli Uyeler Gorebilir. Kayit olmak icin lutfen tiklayin...] resimlerdeki işlemleri aynen uygulayınız .. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Üye
![]() |
3 adet resim olması lazım. bende evden girdiğimde 2 tane gözüktü aynı sorun sizdede varsa bastan yukleyeyim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() |
Ellerine sağlık teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Operator
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Uye No:10
![]() |
Kanayan yara youtube
Eline sağlık kardeş |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Uye No:11
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Bilinen uyguları farklı alanlarda denemek bazen akla gelmiyor.
çok güzel bi uygulama eline sağlık. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
![]() |
çok teşşekür ederim sağolun
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Uye No:1242
![]() |
ya hocam yazın güzel olmuş ama benim takıldığım nokta sendeki şı dışardan açılan portlar
![]() wan 2 bölümündeki benim firmada da bir kamera sistemi var 4662 tcp 4672 udp prtlarını kullanıyor önce cisco vardı onda çalışıyordu ama şimdi yapamadım bununla ilgili yardım edebilirmisin.. teşekkürler |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye
![]() |
Alıntı:
Firewall Menüsü Altına Virtual IP bolumune giriyoruz Create New Buttona Basıyoruz Name alanına bir isim girin ORNEK: KAMERALAR External Interface yazan yerde internet baglantısı hangi alana baglıyla onu seçiyoruz wan1 veya wan2 olarak hangisi kullanıyorsan onu seçiyorsun Type Static NAT olacak External IP Address/Range : Buraya internete cıkan ip ni yazacaksın eğer ip adresin sabit ise yaz sabit değilse bırak 0.0.0.0 kalsın. Mapped IP Address/Range yazan yere kamera nereye baglıysa hangi makınaya baglıysa onun ip adresini yazıyorsun. Port Forwarding olan buttonu işaretle hemen altına port yazmak için yerler gelecek. External Service Port : 4662 yaz Map to Port : 4662 - 4672 gir. ok de bitir. bundan sonra POlicy den kuralı olustur aynen benım yukardakı senin söylediğin resimdeki gibi kural olustur artık dısardan girebilirsin yapamazsan haber ver. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Uye No:1242
![]() |
Valla sen öyle güzel anlatırsında ben yapmammı